Nordbornholms røgeri har siden 1898 værnet om de bornholmske traditioner omkring fiskeri, produktion, butik og siden hen restaurant. I starten havde Nordbornholms røgeri som hovedopgave, at levere og producere røget sild til københavnerne.
I 2002 blev røgeriet solgt af Arne Jacobsen til Carsten Grønning og Jesper Jensen, som efterfølgende tilbyggede og udvidede røgeriet til hvad det er kendt for den dag i dag. For Carsten og Jesper var det vigtigt, at røgeriet trods ombygningerne stadig var et røgeri der omfavnede og respekterede de gamle traditioner og normer.
I 2023 valgte Jesper og Carsten efter mange år at sælge røgeriet videre til Carstens datter Camilla Grønning, og Jespers datter Sandra Kirketerp Jensen. Det er nu de to piger der skal føre røgeriets historie videre i bornholmsk ånd, med stor respekt for det deres fædre har opbygget.
Nordbornholms røgeri har med sin placering helt nede ved vandet en rolig og idyllisk atmosfære, der vil imponere de fleste.
I disse smukke omgivelser kan du nyde din mad fra restauranten, gå forbi vores butik og købe nogle lækre produkter med hjem, eller nyde vores takeaway løsninger i den smukke bornholmske natur.